tőzsdézz Legyen a tőzsde mindenkié! social logos
Facebook

Bemutatkozás

A Random Capital Zrt.-t 2008-ban alapították olyan magyar magánszemélyek, akik tőkepiaci tapasztalataikat hazai befektetési szolgáltatók, mint például az Equitas Zrt. tulajdonosaként, illetve vezető állású személyeként szerezték. A befektetési szolgáltatások és a kiegészítő befektetési szolgáltatások végzéséhez 2009-ben szerezte meg a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyét.
Társaságunk küldetése, hogy magas szintű szolgáltatásokkal, könnyen kezelhető, ügyfélbarát, vezető kereskedési technológiákkal a lakossági befektetők lehető legszélesebb körének biztosítsuk a Budapesti Értéktőzsde és a devizapiac elérhetőségét.

A fentiek megvalósítása érdekében különböző online elérési lehetőségeket alakítottunk ki a tőkepiacok elérésére (Netboon, RANDi, Mobilbroker, RandomTrader), illetve olyan szerződéses kereteket nyújtunk, amelyekkel a kisbefektetőktől a nagyobb lehetőségekkel rendelkező befektetőink  is megtalálják a számukra kedvező formákat.

Társaságunk jelenleg a BÉT részvény-, és származékos szekciójának a tagja. Forgalmának legnagyobb részét a részvénykereskedelem adja. Megbízói részére a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett származékos termékek közül a BUX index adott évi decemberi lejáratát szolgáltatja. A tőzsdén kívüli megbízások közül az állampapír-kereskedelem bonyolításában vállal aktív szerepet.

A Társaság munkatársainak értékpapír-piaci tapasztalata átlagosan meghaladja a tíz évet. Ennek a csapatnak a legfontosabb törekvése, hogy a Random Capital Zrt. ügyfelei számára kimagasló kiszolgálást nyújtson.