tőzsdézz Legyen a tőzsde mindenkié! social logos
Facebook

Nyereményjáték

Társaságunk 2010. október 1. és 2010. december 20-a között nyereményjátékot hirdetett, amelynek keretében egy Chevrolet Cruze személyautót sorsoltunk ki újonnan csatlakozó, aktív ügyfeleink között, valamint egy 200.000 Ft-tal feltöltött Tartós Befektetési Számlát a heti befektetői hírlevelünkre csatlakozók között.

A szerencsés nyertesek egy-egy kedves levéllel köszönték meg nyereményüket.

A Chevrolet Cruze nyertese Zoltán, Oroszlányi ügyfelünk:

 

A "legyen a tőzsde mindenkié" nyereményjátékban meghirdetett Chevrolet Cruze nyertese vagyok. Ezúton szeretném megköszönni magam és kis családom nevében az autót, amelyet tegnap átvettünk a Chevrolet szalonban. Még soha nem nyertünk semmitChevrolet Cruze ezért is nagy meglepetés volt, "egy igazi nagy karácsonyi ajándék". Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni, nagyon vigyázni fogunk rá. Utólag is hasonlóan gazdag Boldog Új Esztendőt kívánnék a Random Capital munkatársainak és még egyszer köszönjük szépen.

 

A 200.000 Ft-tal feltöltött TBSZ nyertese Mária, Budapesti befektetőnk:

 

Valamikor 2010 novemberében, egy szórólapon találkoztam a TŐZSDÉZZ.hu reklámjával. Először elolvasva, azt hittem, hogy ez is olyan reklám, aminek nem kell hitelt adni. De nagyon izgatta a fantáziámat, mert már régen gondolkodtam, hogy kicsit kellene a tőzsde világába bepillantani. Amikor Magyarországon, már nem is tudom a pontos dátumot, elindult a tőzsde, akkor vettem is részvényeket, de nagyon nehézkes volt a kereskedés, mert el kellett menni a bankba és megbízást adni, számlát nyitni, és nem lehetett azonnal venni és adni, mint most az interneten.
Tehát mégis elgondolkodtam a reklámon, és a játék lehetőségén, ezért regisztráltam. Gondoltam, úgy sem nyerek, de nem is veszíthetek.


Eltelt egy pár hét, amikor megszólalt a mobilom, és egy kedves női hang, azt mondta, hogy a Random Capital Zrt. nevében telefonál, és gratulál, mert megnyertem a Tőzsdézz.hu oldalon hirdetett játék 200000ft-ját.


Amikor először hallottam, nem is igen hittem el, mert azt hittem, hogy valaki viccel velem, mert még soha nem nyertem ilyen játékon! De nem tréfa volt.

 

IGENIS NYERTEM!

 

Aztán utána néztem a Random Capital Zrt. internetes oldalának és a többi tőzsdei szolgáltatást ajánló oldal kondícióinak, és ennél jobbat nem találtam.


Tehát belevágtam  a tőzsdézésbe.


Azóta, ha nem is állandóan, de figyelemmel kísérem a  tőzsdét, és természetesen "játszom".

 

Nagyon örülök, hogy nem hagytam ki ezt a lehetőséget! Mindenkinek ajánlom a Random Capital Zrt.-t, mert  korrektek, sok segítséget adnak a laikus tőzsdézőnek, és mindig készségesek, ha valami gondom van.

Gratulálunk a nyereményükhöz és továbbra is sikeres kereskedést kívánunk nekik!